Yoga

Contact

E: info@massagepraktijkmanipura.nl

T: 0625251577

W: www.massagepraktijkmanipura.nl


Locatie  : Papiermakerserf 55

               6961JP Eerbeek

 

Kvknr    : 53808754


Copyright Marion Beekman @ All Rights Reserved

Kinderyoga bij Juf Marion

Waarom Kinderyoga?

Kinderyoga heeft als doel om kinderen op speelse wijze innerlijk tot rust te laten komen. Yoga ontlaadt nerveuze energie die veroorzaakt wordt door een teveel aan prikkels. Door middel van yoga en ademoefeningen gecombineerd met spel, creatief bezig zijn, massage en zingen. In een veilige omgeving beweegt elk kind actief binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. De lessen zijn niet prestatiegericht. In de les worden kinderen gestimuleerd om op een plezierige manier samen te werken en respect te hebben voor elkaar. 

Waar: Tjark Riks Derickxkamp 2a in Eerbeek

Een reeks van 6 lessen.

Wanneer: dinsdagavond van 18.00-19.00 uur

Datums: 8,15,22,29 sept. 6 en 13 okt

Leeftijd: 7-11

kosten: € 50 


Hatha Yoga

Hatha Yoga helpt om te onthaasten en stress te verminderen door 

middel van oefeningen en ademhalingstechnieken. Daarnaast heeft het ook een gunstig effect op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen.en treedt er in het agemeen een versoepeling op van het lichaam.

Waar: Tjark Riks Derickxkamp 2a in Eerbeek

Wanneer: dinsdagavond van 19.30-20.45 uur

Kosten: € 37,50 per maand


Individuele Stoelyoga

Is een yogales in een groep niets voor jou of bepaal jij liever jouw eigen tijd dan is deze les iets voor jou. Geweldig in combinatie met een Chinese stoelmassage.

Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. De les is erop gericht om spieren en gewrichten soepeler te maken en de doorbloeding te verbeteren. Je leert spanning los te laten en je concentratie te verbeteren. Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en wordt er creatief omgegaan met eventuele beperkingen. Stoelyoga maakt niet alleen het lichaam fitter ook de geest wordt kalmer door de rustgevende adem en meditatieoefeningen.

Ook mooi in combinatie met een stoelmassage.